Det är svårt att förklara vad som hänt. Jag har fått mitt liv tillbaka. Jag hade ofta migrän, ont nacken och käkarna. Känslan av att inte riktigt må bra var alltid närvarande. Men idag har jag sällan migrän. Jag har blivit lång och rak. Min kropp känns rörlig. Detta är livskvalité. Tack Martin! Jag hoppas fler får hjälp av dig, så de kan få sitt liv tillbaka.

Cecilia

God Morgon!
Det har ju gått några dagar (nästan en vecka) sen jag var hos dej på sista behandlingen. Känns jättebra har inte haft ont i foten, höften är helt återställd, och nacken känns mycket bättre, även ryggen är mycket mjukare. Är inte detta fantastiskt !!!! Jag är jättenöjd, så nu är det upp till mej och förvalta det du hjälpte mej med, verktygen har jag ju. Tack så här långt, denna behandlingsform kan jag djupt rekommendera!

Nettan

“Jag har gjort 3-6h långa resor ungefär varannan månad i 2 år nu för att få tillgång till Martins genialiska sätt att jobba med strukturen(3 sessioner över 2 dygn).Det är ett bra betyg från en sån som mig, som har stött på många “bodyworkers” under mitt mångåriga resande i Asien-ingen har levererat samma nivå av resultat. Jag är också känslig för bil/tågresor och undviker det så mkt jag kan. Jag har fått en helt ny kropp att bo i, min andning har blivit så mkt djupare, har inga smärtor längre jämfört med vad jag brukade ha efter 15 årssittandes heltid framför en dator. Min “hållning” utstrålar helt plötsligt ett självförtroende, vilket också kommer inifrån tack vare den djupa andning som jag nu har tillgång till. Har kommit till en punkt där jag har börjat vara stolt över kroppen jag nu bor i. Känner ofta att jag intevet hur jag ska tacka för denna ovärderliga transformation jag har fått tillgång till. Så djupt tacksam.”

“jag vill också tillägga att jag fått värdefulla instruktioner för hur jag kan öppna upp min egen kropp hemma på olika sätt, från topp till tå bokstavligen”

David

Trots flera besök hos olika naprapater, kiropraktorer och osteopater blev jag inte bättre. Kroppen kändes mycket äldre än dess biologiska ålder. Ont i ländryggen, ont i höften, opererade fötter x flera p g a s k klumpfötter sedan födsel, opererat knä, ligamentskada, stelopererad fot. Motion var bara en dröm. Tack vare Martins enorma kunskap, inkännande och tålamod har jag inte bara kunnat dansa Zumba, tränat Tabata och Core. Jag har också mot alla odds kunnat åka på en träningsresa och därmed uppfyllt en av mina drömmar.

Monika

Martin är mycket duktig.Kan varmt rekommendera honom.Jag har fått hjälp med min fot, så jag kan zumba. Hade ständigt ont och läkarna tyckte jag skulle ha inlägg i skorna för det skulle hjälpa vilket det inte gjorde. Efter behandlingar hos Martin har jag ingen smärta. Mitt ben svullna också mycket och benet kändes stumt. Mycket bättre nu.Han har även hjälpt min man med sin migrän. Han hade migrän 1-2 ggr i månaden. Nu har han inte haft det mer än en gång på 1-2 ggr på 1,5 år.

Marika

Martin åstadkom på några behandlingar en synbar och kännbar förändring i min kropp och lindrade därmed besvär som jag dragits med i åratal. Jag har besökt allehanda olika terapeuter och testat flertalet behandlingsformer utan att ha kunnat konstatera något egentligt resultat. Martin har uppenbarligen en förståelse för sambanden mellan olika kompensatoriska problem som kan uppstå i kroppen, för egen del upplevde jag att hans tillvägagångssätt åstadkom bättre resultat en motsvarande behandlingar t.ex. rolfing som jag också har erfarenhet av.   

David

Jag tänkte skriva ett par rader om den behandling i strukturell behandling jag fått av Martin. Den har bestått av 12 tillfällen á 90 minuter varannan vecka under vintern. Jag prövade de första stegen eftersom Martin gett mig tidigare behandlingar. Jag har haft en del långvariga problem med stel nacke och rygg och hängig hållning efter kontorsarbete. Dessutom experimenterar jag med många olika aspekter av personlig utveckling, främst på det mentala planet, men det hänger absolut ihop med att ha en sund fysik och väl fungerande kropp.

Efter första behandlingen kändes kroppen helt ok, men det mest påfallande var att min röst hade förändrats och blivit djupare och med större omfång uppåt också. Som tidigare sångare så har jag jobbat en del med övningar för avslappning och vidgning av bröst och bålstöd, och här verkade det ha just den effekten. Så alla sångare borde definitivt testa åtminstone en eller några behandlingar!

Olika behandlingar fokuserar på olika delar av kroppen, t ex ben eller huvud/nacke, även om man alltid går igenom hela. Typiskt har jag haft en ny känsla i kroppen en eller två dagar efter en behandling som avtagit då kroppen vänjer sig vid det nya jämviktsläget, för det är en permanent strukturell förändring man vill åstadkomma.

Det är lite svårt att komma ihåg hur det kändes i höstas men nu ett par månader efter sista behandlingen så kan jag säga att jag har en betydligt lättare känsla i nacke och rygg och tänker sällan på stelhet. Kroppen känns fri och fungerar bra helt enkelt och min hållning har nog blivit bättre. Det kanske låter lite luddigt, men ett mätbart resultat är i alla fall att min kroppslängd ökat från 179.5 till 180.5 cm, vilket tydligen inte är helt ovanligt.

Slutsats: Rekommenderas!

-Kristian

Hej,

Utan att ha några större problem, mer än stelhet och smärta i min vänstra höft, p g a för mycket stillasittande i mitt arbete, har jag nu gått 12 gånger hos Martin för behandling. Resultatet är förvånande. Hela kroppen har fått ett “lyft” och i synnerhet överkroppen har öppnats upp och känns inte alls så stel och “kompakt” som tidigare. Jag känner nästan ingen smärta alls i min höft, vilken funnits där i cirka 7 år. Martin är oerhört professionell och fokuserad under sina behandlingar. Han har också stor kunskap och ett holistiskt synsätt om kroppen. Själva behandlingen upplever jag som djupgående och därmed verkar även på lång sikt.
Tilläggas skall att jag även blivit 1,5 cm längre efter behandlingen, vilket är ett mätbart bevis för det lyft jag nämnde tidigare.

Agneta

Jag har blivit behandlad av Martin efter en lång och svår smärtrehabilitering med mycket bra resultat. Jag har ett myofasciellt smärtsyndrom med ibland akuta besvär och med mycket av både fysiskt och psykiskt lidande. Efter att ha gått på behandling hos Martin ca 12 gånger, med positiv effekt direkt efter första behandlingen, har jag i dagsläget, jämfört med innan behandlingen, ett liv som går att beskrivas med ett ord, fantastiskt. Med Martins hjälp har min kroppskännedom blivit är bättre och min kroppshållning balanserad. Jag har ett stort förtroende för Martins kunskaper och vill verkligen varmt rekommendera honom. Jag hoppas på att hans unika professionella yrkeskunskaper får spridas och fler får möjligheten att få hjälp till ett bättre liv och bättre livskvalitet.

-Biljana

Martins sätt att arbeta är i en klass helt för sig själv och jag kan inte rekommendera honom högt nog. Martin är en stor inspiration för mitt eget sätt att arbete som massör och han borde vara det självklara förstavalet för alla som vill ha behandlingar som ger bestående resultat. Hans förmåga att påverka muskler och vävnad är otrolig och efter senaste tillfället han behandlade mig kände jag mig flera centimeter längre.

Mattias

Martin! Med din hjälp så fixade jag UltraVasan 90 km! Stort TACK

David

Martin är grymt duktig, efter ett besök hos honom kunde jag plötsligt andas helt fritt, smärtan i mitt skulderblad är mer än halverad efter bara ett besök. Helt magisk

Nina

Martin har lyckats med det som ingen läkare, naprapat eller sjukgymnast tidigare klarat av: att få ordning på min ständigt inflammerade och onda fot. Nu kan jag springa igen och det goda resultatet efter behandlingarna håller i sig.

Förutom foten, eftersom Martin fokuserar på helheten, har hela kroppen fått sig en totalrenovering. Kroppshyddan känns lätt och som ung på nytt. Spänningar släpper och muskler, leder och skelett hittar tillbaka till sina naturliga positioner.

Caroline

Jag träffade Martin för att få ordning på en höft som spökat länge. Efter behandlingarna var jag inte bara bra i höften utan lätt och ledig i hela kroppen. Träningen och framförallt löpningen känns helt annorlunda nu.
Mest överraskande var att jag helt plötsligt fick en mycket bättre andning.
Skall du bara gå till en person så tycker jag att du skall välja Martin.

Emma

Hej Martin. Måste tacka dig, för att Du fixat min värkande axel. Efter många års plågor och massa smärtstillande, är värken borta! Jag har inte tagit smärt eller inflamationsdämpande medel, sen 1:a behandlingen. Sover gott varje natt utan att vakna av värken. Jag som har provat precist allt. Du har “Förtrollade händer”. Tack!

-Regga